Ik ben Joke Shepers, kunstenares, woonachtig en werkzaam in Groningen. Ik ben opgeleid aan de Kunstacademie Minerva.

Mijn werk kenmerkt zich door het opvallende kleurgebruik. Ik maak abstract kleurrijk werk maar ook figuratieve schilderijen. De sfeer van mijn schilderijen en objecten is mysterieus, raadselachtig en bij iedereen roept mijn werk een andere emotie op. Mijn inspiratie is divers, oersymbolen, de natuur, bloemen, archetypen en zoveel meer. Mijn bedoeling is om de wereld een beetje mooier en veel kleurrijker te maken.  

Hier volgt een mooie quote van Francis Bacon: “Very few people have a natural feeling for painting, and so, of course, they naturally think that painting is an expression of the artist's mood. But it rarely is. Very often he maybe in greatest despair and be painting his happiest paintings” 

Neem eens een kijkje op mijn pagina galerie om van mijn werken te genieten.

Mijn werk is in diverse soorten en maten voor u beschikbaar,  ook maak ik werk in opdracht. Bent u op zoek naar een passend schilderij voor in uw nieuwe huis, woon of werkkamer, in de openbare ruimte, wachtkamer, kantoor. Graag spreek ik met u af om samen te kijken hoe mijn werk in uw ruimte staat. Ook wanneer u een schilderij cadeau wil geven aan bijvoorbeeld een bruidspaar, jubilaris of een andere bijzondere gelegenheid dan maak ik daar graag iets speciaals van.

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw feest, teambuilding dag of wilt u graag leren schilderen neem dan contact met mij op om de mogelijkheden voor workshops en cursussen te bespreken.  

Vind je het leuk om me te volgen en betrokken te zijn bij wat ik doe volg me dan via facebook https://nl-nl.facebook.com/joke.schepers.9 of kies onderaan deze pagina voor een link naar mijn Linkedin pagina of Twitter. 

Neem ook eens een kijkje op mijn blogpagina voor al mijn avonturen, exposities en leuks uit Groningen. 

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website,

Joke Schepers